09.30h Inauguració
Il·lm. Sr. Miquel Alonso i Herrera, alcalde de Sant Carles de la Ràpita
Il·lm. Sr. Josep Poblet i Tous, president de la Diputació de Tarragona
Il.lm. Sr. Josep Felip Monclús, Director ServeisTerritorials Innovació, Universisats i E mpresa.
Sr. Salvador Antón i Clavé, Director de l’escola Universitària de Turisme i Oci URV.
Sra. Rosa Anglés i Ballester, regidora turisme de Sant Carles de la Ràpita
Sr. Joaquim Queralt, President de l’APTALC
(Associació de professionals del Turisme de les administracions locals de Catalunya).
10.00h. Conferència “Organitzar-se per transformar”
Sr. Itamar Rogovsky
(President de Growth Resources Institute for Organizational Developement de Tel Aviv, Israel)
11.30h Coffee Break
12.00h Conferència “La Carta Europea de Turisme Sostenible. Una eina per compartir”
Sr. Josep M. Prats, tècnic del Parc Natural de la Garrotxa i membre del
Comitè d’Avaluació de la Carta
Presentació de la Carta Europea de Turisme Sostenible al Delta de l’Ebre.
Sr. Xavi Abril, tècnic del Parc Natural del Delta de l’Ebre.
13.00h Conferència “Innovació en serveis turístics: Pescaturisme i Pescanatura.
Exemples de cooperació multisectorial”
Sra. Iolanda Piedra, presidenta de l’EMPA ( Associació d’Empresaris Marítims i Pesquers)
14.00h Dinar al recinte del Pavelló Firal
16.00h “Creixem compartint”
Exemples pràctics dels resultats obtinguts del treball cooperatiu realitzat a Sant Carles de la Ràpita vers un turisme sostenible i la protecció del medi ambient. Sessió dirigida pels Srs. Pere Monràs i Victor Farré, Fundació per Cercle del Coneixement i Xarxa Growing Up.
Impuls i creació del producte turístic “Ruta de les Muscleres” Anàlisi de les oportunitats i de les amenaces
Sr. Agustí Bertomeu, president de la Unió de Productors de Mol·luscos del Delta de l’Ebre
Sr. Santiago Codinachs, gerent de Phileas Viatges
Sr. Andrés Carbó, propietari embarcació “ruta per la Badia dels Alfacs”
Sra. Imma Boria, gerent de l’Hotel-Restaurant Llansola
Interacció dels diferents agents socioeconòmics del territori amb l’objectiu de compartir el nostre coneixement. Exemple pràctic de la promoció turística vers la cuina, productes i territori (turisme+productes agroalimentaris de les Terres de l’Ebre).
Sr. José Tomàs Felix, president de la Confraria Pescadors “Verge del Carme”
Sr. Joan Pons, gerent Hotel- Restaurant Miami Mar.
Sr. Jaume Martí, Secretari del Consell Regulador D.O “Terra Alta”
Sr. Josep Ibañez i J. Lluís Cardona, president i gerent Cooperativa Olis ST. MONTSIA SCCL STA. BÀRBARA..
Sr. Francesc Reverté, president de la Cambra Arrossera d’Amposta
18.00h Cloenda
No hay comentarios:
Publicar un comentario